accelerators of the circular built environment

Let's economize

het team

Erwin Fijt

Erwin Fijt

C-creator operations

Erwin@c-creators.org
Monique Hoed

Monique Hoed

C-creator operations

Monique@c-creator.org
Merel Stolker

Merel Stolker

C-creator

merel@c-creators.org
Imme Groet

Imme Groet

C-creator

imme@c-creators.org

Waarom werk jij bij C-creators Met andere vormen van samenwerkingen, maak je soms veel meer impact, dan een technologische innovatie. Door de juiste mensen en onderzoeken aan elkaar te koppelen, kun je grote verschillen maken. 

Wat drijft jou?  Het idealistische idee dat ik de wereld beter wil achterlaten, in vergelijking met hoe ik er zelf op kwam. 

Wat maakt jouw werk interessant?  Ik kom in gesprek met veel verschillende partijen met hun eigen belangen. Het is daarmee een uitdaging iedereen dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast zijn we startend en krijg ik veel ruimte voor eigen invulling. 

Wat wil je de wereld bieden?  Goede dosis doorzettingsvermogen, enthousiasme en zo nu en dan een lekkere kop koffie 

Welk boek moet iedereen gelezen hebben & waarom? Ayn Rand, de eeuwige bron. Het geeft inzicht om dicht bij jezelf te blijven met de keuzes die je maakt. 

Fien Peters

Fien Peters

C-creator operations

fien@c-creators.org

Waarom werk jij bij C-Creators? Mijn ambitie is om de transitie naar de circulaire economie te versnellen en ervoor te zorgen dat deze daadwerkelijk geïmplementeerd gaat worden. Bij C-Creators heb ik de kans om mij met de inhoud bezig te houden, ideeën te vormen, maar ook om met concrete projecten aan de slag te gaan: voor mij de perfecte combinatie van woorden én daden.

Wat drijft jou? Het streven naar een groene wereld voor de huidige bevolking, maar zeker ook voor de toekomstige generaties. Ik wil naar een wereld waarin de natuur gewaardeerd wordt door iedereen en dat iedereen inziet dat daarvoor een ander (economisch/maatschappelijk) model nodig is dan momenteel gebezigd wordt.

Wat maakt jouw werk interessant? De omslag naar een ander economisch model is een grote taak, dat is uitdagend. Daarnaast is het werk afwisselend door de vele trajecten, projecten, partners en mogelijkheden door de combinatie die wij maken met C-Beta.

Wat wil je de wereld bieden? Mijn enthousiasme en drive om goed om te gaan met de aardbol.

Welk boek moet iedereen gelezen hebben en waarom? Op naar geluk van Ap Dijksterhuis, omdat ik iedereen een gelukkig leven wens.

Wouter van Twillert

Wouter van Twillert

Chief C-creators

wouter@c-creators.org

Over Wouter.

Waarom werk jij bij C-creators? Ik werk bij C-creators om met een geweldig team van enthousiaste aanpakkers te helpen bewijzen dat de circulaire economie nu al bestaat en dat het ook echt werkt. En daarmee die, betere, economie tot de nieuwe standaard te maken.

Wat drijft jou? Dingen, mensen, processen beter maken en daarbij zoveel mogelijk mensen aan boord houden.

Wat maakt jouw werk interessant? We zijn aan het pionieren om een systeemprobleem op te lossen waarbij innovatie noodzakelijk is op sociaal, technologisch, financieel, organisatorisch gebied. Om maar een paar dimensies te noemen. Die reis, dat is toch geweldig om vanaf het begin bij betrokken te zijn?

Wat wil je de wereld bieden? Een open blik, met zo min mogelijk ballast uit het verleden om samen te onderzoeken hoe we de toekomst kunnen vormgeven.

Welk boek moet iedereen gelezen hebben en waarom? Ik ben wild van Haruki Murakami. In zijn absurde vaak verstilde werelden zijn dingen vaak niet wat ze in eerste instantie lijken en bestaat de waarheid uit allerlei grijstinten tussen zwart en wit. Heerlijk om tijdens een vakantie in te verdwijnen en uiteindelijk is het in de echte wereld vaak net zo.

Guido Braam

Guido Braam

C-creator

info@c-creators.org

Guido als spreker of dagvoorzitter, dat kan. Hier lees je meer.

Waarom werk jij bij C-creators? Bij C-creators zetten wij in op het opschalen van de circulaire economie. Nadat ik mij jaren heb ingezet om de logische en onvermijdelijke circulaire economie te promoten voel ik meer en meer de behoefte om van praten naar doen te gaan in deze transitie. C-creators is opgericht om precies dat te doen. Samen met de partners in de regio grootschalige circulaire projecten mogelijk maken waardoor de markt in beweging komt. Bovendien bestaat het uit een hele mooie club mensen waar ik veel vertrouwen in heb.

Wat drijft jou? Wij zijn allemaal maar een poosje hier op aarde en dan wil ik graag zinvol zijn geweest. Voor mijn gezin, maar als het even kan wil ik mijn talent ook inzetten om de huidige economie de goede kant op te laten kantelen. Ik zou er trots op zijn dat de bedrijven die ik ben gestart, of zoals nu de stichting C-creators, bijdragen aan een economie die niet eenzijdig gericht is op korte termijn monetaire winst, maar die haar innovatie en inzet vertaalt in veel meer vormen van waarde.

Wat maakt jouw werk interessant? Het doet er toe. Wij zijn niet een 'projectje' aan het draaien. Wij zorgen voor impact. Ik heb de kans zelf veel te leren en interessante mensen te ontmoeten en heb het vertrouwen dat ons werk betekenisvol is.

Wat wil je de wereld bieden? Mijn enthousiasme, mijn denken in kansen en tot slot mijn slechte woordgrappen.

Welk boek moet iedereen gelezen hebben & waarom? Het zou wel heel erg zijn als ik nu zou zeggen Route Circulair. Weinig origineel misschien, maar ik kies Paulo Coelho’s Alchemist, een mooi sprookje met goede lessen voor de onrustige ziel.

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!