accelerators of the circular built environment

Let's economize

het team

Jelle Buikema

Jelle Buikema

C-creator

jelle@c-creators.org
Nadine Verhoeven

Nadine Verhoeven

C-creator marketing

nadine@c-creators.org
Vera van Maaren

Vera van Maaren

C-creator

vera@c-creators.org
Erwin Fijt

Erwin Fijt

C-creator

erwin@c-creators.org
Monique Hoed

Monique Hoed

C-creator operations

monique@c-creators.org
Merel Stolker

Merel Stolker

C-creator

merel@c-creators.org
Imme Groet

Imme Groet

C-creator

imme@c-creators.org

Waarom werk jij bij C-creators Met andere vormen van samenwerkingen, maak je soms veel meer impact, dan een technologische innovatie. Door de juiste mensen en onderzoeken aan elkaar te koppelen, kun je grote verschillen maken. 

Wat drijft jou?  Het idealistische idee dat ik de wereld beter wil achterlaten, in vergelijking met hoe ik er zelf op kwam. 

Wat maakt jouw werk interessant?  Ik kom in gesprek met veel verschillende partijen met hun eigen belangen. Het is daarmee een uitdaging iedereen dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast zijn we startend en krijg ik veel ruimte voor eigen invulling. 

Wat wil je de wereld bieden?  Goede dosis doorzettingsvermogen, enthousiasme en zo nu en dan een lekkere kop koffie 

Welk boek moet iedereen gelezen hebben & waarom? Ayn Rand, de eeuwige bron. Het geeft inzicht om dicht bij jezelf te blijven met de keuzes die je maakt. 

Fien Peters

Fien Peters

C-creator operations

fien@c-creators.org

Waarom werk jij bij C-Creators? Mijn ambitie is om de transitie naar de circulaire economie te versnellen en ervoor te zorgen dat deze daadwerkelijk geïmplementeerd gaat worden. Bij C-Creators heb ik de kans om mij met de inhoud bezig te houden, ideeën te vormen, maar ook om met concrete projecten aan de slag te gaan: voor mij de perfecte combinatie van woorden én daden.

Wat drijft jou? Het streven naar een groene wereld voor de huidige bevolking, maar zeker ook voor de toekomstige generaties. Ik wil naar een wereld waarin de natuur gewaardeerd wordt door iedereen en dat iedereen inziet dat daarvoor een ander (economisch/maatschappelijk) model nodig is dan momenteel gebezigd wordt.

Wat maakt jouw werk interessant? De omslag naar een ander economisch model is een grote taak, dat is uitdagend. Daarnaast is het werk afwisselend door de vele trajecten, projecten, partners en mogelijkheden door de combinatie die wij maken met C-Beta.

Wat wil je de wereld bieden? Mijn enthousiasme en drive om goed om te gaan met de aardbol.

Welk boek moet iedereen gelezen hebben en waarom? Op naar geluk van Ap Dijksterhuis, omdat ik iedereen een gelukkig leven wens.

Wouter van Twillert

Wouter van Twillert

Chief C-creators

wouter@c-creators.org

Waarom werk jij bij C-creators? Ik werk bij C-creators om met een geweldig team van enthousiaste aanpakkers te helpen bewijzen dat de circulaire economie nu al bestaat en dat het ook echt werkt. En daarmee die, betere, economie tot de nieuwe standaard te maken.

Wat drijft jou? Dingen, mensen, processen beter maken en daarbij zoveel mogelijk mensen aan boord houden.

Wat maakt jouw werk interessant? We zijn aan het pionieren om een systeemprobleem op te lossen waarbij innovatie noodzakelijk is op sociaal, technologisch, financieel, organisatorisch gebied. Om maar een paar dimensies te noemen. Die reis, dat is toch geweldig om vanaf het begin bij betrokken te zijn?

Wat wil je de wereld bieden? Een open blik, met zo min mogelijk ballast uit het verleden om samen te onderzoeken hoe we de toekomst kunnen vormgeven.

Welk boek moet iedereen gelezen hebben en waarom? Ik ben wild van Haruki Murakami. In zijn absurde vaak verstilde werelden zijn dingen vaak niet wat ze in eerste instantie lijken en bestaat de waarheid uit allerlei grijstinten tussen zwart en wit. Heerlijk om tijdens een vakantie in te verdwijnen en uiteindelijk is het in de echte wereld vaak net zo.

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!