van onze partners

Rabobank - 15 oktober
Inspiratiesessie circulair ondernemen 15 oktober 
Circulair ondernemen biedt kansen. Het circulaire model is een motor voor innovatie en een antwoord op toenemende schaarste van grondstoffen. Maar wat betekent het voor uw onderneming of voor u als bestuurder?

Dat en meer tijdens de bijeenkomst van de Circulair Ondernemen Challenge op dinsdag 15 oktober van 19.00 tot 22.00 uur in Fort Resort Beemster. Op deze unieke circulaire locatie mogen we je namens de Rabobank uitnodigen voor deze inspiratiesessie. De Regioscan die is opgesteld door KPMG wordt gepresenteerd, daarnaast vertellen Edwin en Liesbeth ter Velde hun inspirerende verhaal over hoe zij met afval een wagen bouwden om naar de Zuidpool te reizen. Aanmelden.

---

Embassy Circular & Biobased Building - 23 oktober

Circular Building op Dutch Design Week 2019
De Embassy Circular & Biobased Building biedt inspiratie en context door onder meer tijdelijke architectuur op het Ketelhuisplein, het plein dat tijdens DDW geheel in het teken staat van circulair en biobased bouwen.
Wouter van Twillert zal onze geleerde lessen delen in het plenaire ochtendprogramma van 23 oktober, na de lunch wordt er een trendtour georganiseerd.  Er is nog plek voor jou als partner. Wil je mee, meld je dan voor 7 oktober a.s. aan.

---

Metropoolregio Amsterdam - 31 oktober
Gebouwen als grondstoffendepots, 31 oktober 
Op deze eerste regionale bijeenkomst ter gelegenheid van het MRA-traject Materialenpaspoort gaat het gesprek over gebouwen als grondstoffendepots. Inclusief inspirerende lezingen met de volgende thema's: Hoe kunnen wij gebouwen als materiaaldepots zien nu en in de toekomst? Hoe ziet een materialenpaspoort er in de praktijk uit? En hoe wordt het Bouw Informatie Model (BIM) gebruikt? Natuurlijk is er gelegenheid eigen ervaringen in het traject Materialenpaspoort te delen met anderen. Aan het eind van de middag vindt een feestelijke uitreiking plaats van de Oorkonde Materialenpaspoort incl. netwerkborrel. Aanmelden.

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!