speciaal voor gemeentes

Community of practice

 

Voor de aangesloten gemeentes organiseert Cirkelstad community-of-practice bijeenkomsten. Door ons partnerschap zijn deze bijeenkomsten direct verbonden aan het Bouwprogramma.

Op dit moment zijn de aangesloten gemeentes Amsterdam, Haarlemmermeer en Zaanstad.

Deze bijeenkomsten zijn openbaar en vrij toegankelijk. Ben jij betrokken bij 1 van de gemeentes, dan ben je van harte welkom.

 

Doel Community of Practice (COP)

 

Het doel van de CoP is het delen van kennis en kennis maken met het lokale ecosysteem van partijen uit de bouwsector. Op de agenda o.a. de specifiek plaatselijke opgaven en thematiek, inspirerende projecten uit de regio of relevante interessante vragen die input nodig hebben. Op een interactieve manier gaan de partners van het Bouwprogramma gezamenlijk op zoek naar antwoorden en worden concrete cases besproken en opgepakt.

 

AANKOMENDE DATA & AANMELDEN

Amsterdam: 17 oktober

In deze Community of Practice gaan we in op de vraagstukken van de deelnemers. Aanmelden kan je hier

Haarlemmermeer: 31 oktober
In deze Community of Practice die we in samenwerking met Cirkelstad organiseren, geven we ruimte aan de plannen van de gemeente Haarlemmermeer wat circulariteit betreft.   

Zaanstad: data volgen
In deze tweede Community of Practice die we in samenwerking met Cirkelstad organiseren, gaan we in op de vraagstukken van de deelnemers, waar zitten de knelpunten en waar liggen de vragen?

 

Voor Haarlem organiseerden we de eerste kick-off op 21 maart jl. Hier lees je het verslag op de pagina van Cirkelstad.

Op 12 september wordt de volgende CoP georganiseerd.

 

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!