accelerators of the circular built environment

Let's economize

2020

Masterclasses, Marktinnovatie- & kennisinnovatiedag

 

Alle masterclasses en andere evenementen, zoals de Marktinnovatiedag en de Kennisinnovatiedag, tref je aan in onze agenda.

 

Masterclasses

We ontwikkelen masterclasses in samenwerking met onze partners. Soms vanwege hun beschikbare kennis, soms vanwege de vragen die zij hebben. Alle masterclasses worden opgezet om kennis over de circulaire economie te verspreiden met onze partners van het Bouwprogramma en Cirkelstad. Thema's zijn uiteenlopend en variëren van circulair aanbesteden tot het berekenen van circulariteit. We vinden het belangrijk aan de vragen van onze partners te voldoen en streven daarbij naar interactieve en inspirerende sessies met veel ruimte voor vragen en interactie.  Wil jij ook een masterclass organiseren, laat het ons weten! 

 

Marktinnovatiedag

Om samen impact te maken en de circulaire economie op te schalen organiseren wij regelmatig een Marktinnovatiedag. Het doel is het koppelen van leveranciers van circulaire producten of diensten aan actuele projecten met een specifiek, circulair vraagstuk. De marktinnovatiedag wordt tijdens één dagdeel georganiseerd. Diverse opdrachtgevers presenteren hun vraagstuk en/of project en de aanwezigen maken kennis met elkaar. Ook wordt het Bouwprogramma gepresenteerd. Daarna wordt in diverse, kleinere breakoutrondes dieper ingegaan op mogelijke oplossingen en is het streven matches te maken tussen opdrachtgever en –nemer.

 

Meer lezen over de marktinnovatiedagen:

marktinnovatiedag maart 2019

marktinnovatiedag oktober 2019

marktinnovatiedag juni 2020

marktinnovatiedag november 2020

 

Kennisinnovatiedag

Het filteren van grote informatiestromen uit onderzoeken en rapporten is, wat ons betreft, onderdeel van ons werk. Samen met onze partners organiseren we Kennisinnovatiedagen, zo deelt iedereen beschikbare kennis en werken we samen aan de opschaling naar een circulaire economie.

 

Kennisinnovatiedag 14 december 2021

Over de kennisinnovatiedag mei 2019.

Op deze pagina vind je reeds gedeelde kennis.


Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!