#

Lincolnpark


'Dé circulaire wijk van de toekomst'. 800 woningen inclusief bijbehorende parkeer-, logistieke en onderwijsvoorzieningen als circulair-educatieve wijk, in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Victoriapark


'Een groene wijk aan de rand van Hoofddorp'. 180 grondgebonden en gestapelde woningen als onderdeel van een groene omgeving, in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Breman


'Circulaire installaties'. Ontwikkeling van een nieuw circulair bedrijfsmodel in opdracht van Breman.

Lees meer
#

Kameleon, circulaire school


'Pilot-project voor een circulaire stempelschool'. Circulaire integratie van sloop, transformatie en nieuwbouw in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Innovatielab Schiphol


'Een groeiend en krimpend werkgebouw'. Flexible Working Space bestaande uit werkhal en kleinschalige, flexibele kantoorunits als testlab voor processen op de luchthaven, in opdracht voor Schiphol Groep.

Lees meer
#

Flexoffice


'Een flexibel en tijdelijk kantoorgebouw'. Borging van aanpassingsvermogen en waardecreatie bij de ontwikkeling van een kantoorgebouw, in opdracht van Schiphol Groep.

Lees meer
#

Achtersluispolder


Transformatie van een bedrijventerrein naar intensief woon-werkgebied dat Zuid-Zaandam met Amsterdam verbindt. Aansluitend op de Zaanse historie en woonvraag. Opdrachtgever: Gemeente Zaanstad.

Lees meer

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!