Vacature: Marketing & Communicatie medewerker

Wil je afwisselend werk en ben je een echte uitvoerder die meteen aan de slag gaat om je ideeën vorm te geven? Ben je niet bang om fouten te maken, maar leer je daar juist van om de volgende campagne nog sterker te maken? Heb jij creatieve ideeën en wil je die inzetten om ons verhaal te vertellen, onder andere tijdens onze community sessies, lezingen en werkconferenties? En ben jij degene die de ervaringen ophaalt om te delen met onze community van 250 partijen waardoor er nog meer energie ontstaat? 

 

Dan pas jij perfect bij deze duobaan bij Cirkelstad en C-creators! Cirkelstad en C-creators werken in elkaars verlengde samen aan een circulaire (bouw)economie. Waarbij Cirkelstad nationaal actief is en C-creators in de Metropoolregio Amsterdam.

 

In deze rol werk je samen met onze marketing- en communicatieadviseur. Deze ondersteunt jou één dag in de week met het bepalen van de richting en strategie.  Waar jij de zeilen hijst is de adviseur dus degene die de koers bepaalt. Zo heb je een strategische sparringspartner waardoor je samen meters kan maken.

 

We werken met een scala aan toonaangevende partijen om de transitie naar een circulaire bouwsector te realiseren. Van kleine startups tot de rijksoverheid. We zijn bij spraakmakende projecten betrokken die het verschil maken in Nederland. Denk aan circulaire bouwprojecten, proeftuinen of een nationaal convenant. We halen op wat er speelt binnen de markt in heel Nederland en gebruiken onze sterke positie om de juiste partijen aan te trekken, te verbinden en samen de transitie aan te pakken.

Wat ga je doen?

Je hebt te maken met een grote diversiteit aan partijen en onderwerpen en bent iemand die houdt van deze dynamiek. Als onderdeel van het team van Cirkelstad en C-creators heb je o.a. de volgende taken:
 
 • Bijhouden van de website en nieuwsberichten
 • Ophalen en creëren van verhalen over projecten
 • De community van partners informeren
 • Opzetten van campagnes en meehelpen bij onze evenementen
 • Opmaak van communicatie uitingen

Wie ben jij?

 • Jouw houding is proactief, je bent initiatiefrijk, en flexibel
 • Een allrounder die van alles start, produceert en afrondt
 • Daarnaast ben je een echte doorzetter die zelfstandig aan de slag gaat
 • Je bent leergierig en hebt zin om je in de wereld van circulariteit te verdiepen
 • Je werkt georganiseerd en secuur
 • Je denkt op HBO+/WO-niveau en hebt > 2 jaar werkervaring
 • Je hebt ervaring met MailChimp, WordPress en InDesign
 • En natuurlijk ben je communicatief vaardig en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

 • De kans om een echte maatschappelijke bijdrage te leveren aan ons motto: minder afval en uitval
 • De kans onderdeel te zijn van groeiende organisaties met grote ambities
 • Werken vanuit twee circulaire en inspirerende locaties. Voor de MRA-regio in Amsterdam en nationaal vanuit Utrecht
 • Een positie voor 40 uur per week met flexibele werkuren
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 

Wat we doen

In de Metropoolregio Amsterdam (MRA) staan we voor een enorme bouwopgave en verduurzaming van bestaande bouw. De huidige bouweconomie heeft een groot aandeel in de CO2 -uitstoot en afvalstromen in Nederland.

Stichting C-creators versnelt de circulaire bouweconomie in de MRA. We werken samen met de gehele keten: van provincies tot woningcorporaties en architecten. Wij begeleiden circulaire bouwprojecten van onze partners, inspireren en verbinden ons partnernetwerk en delen onvoorwaardelijk onze kennis. Deze kennis doen we op in projecten, wordt beschikbaar gesteld via onze partners of filteren wij uit onderzoeken en rapporten.

Over ons team

We zijn een klein en hecht team dat intrinsiek gemotiveerd is om de circulaire bouweconomie te versnellen. We kennen weinig hiërarchie en nemen gezamenlijk beslissingen. Er wordt zelfstandig gewerkt, maar iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Op dinsdag zijn we allemaal op kantoor en lunchen we samen.

Over Cirkelstad

Cirkelstad is een platform voor publieke en private koplopers in de circulaire bouw. Samen richten we ons op het versnellen van de transitie naar een circulaire gebouwde omgeving.

Reageren?

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur je CV en motivatiebrief naar Monique Hoed, info@c-creators.org. Voor meer informatie kijk op onze website en www.cirkelstad.nl of bel 06 13308157.

Meer weten?

Monique-hoed
Monique
Hoed
Officemanager
monique@c-creators.org

Gerelateerd