Hoe het begon ...

 

In de zomer van 2015 sloegen 25 vooraanstaande organisaties de handen ineen voor de lancering van ‘Nederland Circulaire Hotspot’. Het initiatief zette Nederland op de kaart als wereldwijde hotspot voor circulaire economie tijdens het voorzitterschap van de EU. Eén van de launching partners was ‘Powered by Meaning’. Guido Braam, medeoprichter en directeur van Powered by Meaning, is nu directeur van C-creators. Voorheen heette C-creators Valley Creators. Het doel is hetzelfde gebleven; de circulaire economie versnellen door het opstellen van business cases en circulaire tracks, delen van kennis, toegang verschaffen tot kapitaal en het bouwen van een community of practice. C-creators is gevestigd in Valley Beta, het door SADC te ontwikkelen duurzaamste bedrijventerrein van Europa, gelegen aan de Westas in de Metropoolregio Amsterdam. Dit gebied bestaat uit meer dan 20.000 vierkante meter aan oppervlakte om circulair te bouwen en te ondernemen.

De initiatiefnemers

De initiatiefnemers van C-creators zijn zowel profit- als non-profit organisaties en overheden. Zij hebben zich actief verbonden aan de versnelling van de circulaire economie in de metropoolregio Amsterdam.

Ons team

Wil je weten wie er werken bij C-creators, bekijk dan ons team. Allemaal bevlogen mensen die door co-creatie organisaties ondersteunen in het realiseren van circulaire economische groei.

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!