nooit te oud om te leren, dat is ons motto

Agenda

#

Marktinnovatiedag


C-creatorsVraag en aanbod verbinden. Klanten voor nieuwe innovaties. Oplossingen die we nu niet kunnen voorzien omdat we de innovaties niet kennen. De meest innovatie bouwmarkt van de MRA. Wil je pitchen, laat het weten.

Meer weten?
#

Community of Practice Amsterdam


C-creators i.s.m. CirkelstadDe CoP bijeenkomsten organiseren we samen met Cirkelstad. Op de speciale pagina tref je alle data aan.

Meer weten?
#

Kick-Off Haarlem


Cirkelstad | C-creatorsOp 21 maart om 14.00 uur organiseren we namens Cirkelstad als onderdeel van het Bouwprogramma de eerste Community of Practice Haarlem. We doen dit in samenwerking met de Gemeente Haarlem

Meer weten?
#

Masterclass Circulaire Gebiedsontwikkeling


C-creatorsHet Bouwprogramma van C-creators organiseert met de twee circulaire specialisten een sessie over circulaire gebiedsontwikkeling. Aan de hand van concrete projecten uit het Bouwprogramma vertellen Stefan Dannel en Imme Groet van C-creators hun verhaal. Concrete vraagstukken, knelpunten en oplossingen worden aangedragen.

Meer weten?
#

Werkconferentie


CirkelstadOp 9, 10 en 11 april een werkconferentie geheel in het teken van circulair bouwen, samengesteld met en door de partners en leden van Cirkelstad. Ook C-creators is erbij.

Meer weten?
#

Cobouw Circulair


CobouwC-creator, Guido Braam, is key-note spreker op Cobouw Circulair. Circulair bouwen vereist nauwe samenwerking tussen de bouwpartners en andere schakels uit de keten. Deze dag komen al deze schakels aan het woord.

Meer weten?

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!