van denken naar doen

met 3 tracks naar

Circulaire resultaten

 

De wereld heeft behoefte aan sprekende voorbeelden. Voorbeelden die laten zien dat nieuwe circulaire manieren van ontwikkelen en werken leiden tot een beter functionerend economisch systeem.

 

Je kan kiezen uit drie tracks. Het unieke voordeel van de tracks is dat de samenwerking met een breed netwerk van mensen uit verschillende disciplines zorgt voor kansen en inzichten in de in- en externe belemmeringen (die je wellicht zelf niet meer helder ziet). De tracks bieden een unieke kans om waarde te ontwikkelen voor een duurzame en winstgevende toekomst.

Get on Track

Met Get on Track kom je erachter wat circulariteit voor jouw onderneming kan betekenen.

 

Met de Innovation Track wordt door open innovatie een circulair product of dienst ontwikkeld.


De Breakthrough Track creëert een doorbraak voor reeds bestaande circulaire producten of diensten.

Locatie

 

De tracks worden op ons kantoor in C-Bèta georganiseerd (behalve natuurlijk als jij andere wensen hebt). Bèta is een inspirerende en onafhankelijke circulaire werkomgeving zodat jij verfrist naar jouw organisatie en bestaande bedrijfsprocessen kan kijken.

‘Het onderscheidende van deze tracks is dat we altijd door een proces van co-creatie een nieuw eco-systeem opzetten om daarmee een tastbaar circulair product te realiseren of een boost te geven’

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!