Bouw van nieuwe circulaire en duurzame woonwijk in Lisserbroek noord. Deze wijk zal een rustige en ontspannen wijk worden met een (centrum)dorps groen-stedelijk of landelijk karakter. Hierbij is het creëren van een excellent, duurzaam en internationaal bereikbaar woon- en vestigingsklimaat het uitgangspunt.

Lisserbroek Noord 

 

Lisserbroek ligt in de zuidwestelijke punt van de gemeente Haarlemmermeer, nagenoeg midden tussen Leiden en Amsterdam nabij Schiphol en is als één van de parels onderdeel van het planconcept ‘dubbeldorpen aan de Ringvaart’. 

 

Met het uitvoeringsplan ‘Parels aan de Ringvaart’ willen gemeente Haarlemmermeer, provincie Noord-Holland en Hoogheemraadschap Rijnland komen tot een nieuwe integrale ontwikkeling van de westzijde van gemeente Haarlemmermeer. Hierbij is het creëren van een excellent, duurzaam en internationaal bereikbaar woon- en vestigingsklimaat het uitgangspunt.

BPD heeft de ambitie om een toekomstbestendige en sociaal duurzame wijk te realiseren. Samen met partners die zowel ambitie als mogelijkheden hebben om aan de slag te gaan moet een toonbeeld  van duurzame gebiedsontwikkeling worden gecreëerd.

 

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!