Download de checklist Duurzaam beleid

In één oogopslag de verschillen én overeenkomsten tussen jouw duurzame beleid en het Convenant Toekomstbestendig Bouwen (TBB) en Het Nieuwe Normaal (HNN).

Ben je een ambtenaar bij de gemeente en richt je je op duurzaam toekomstbestendig beleid? Wil je weten of jouw gemeente het Convenant TBB zou moeten tekenen en het manifest van Het Nieuwe Normaal?

Download dan nu de checklist ‘Duurzaam beleid’ met daarin vergelijkbare indicatoren waarmee je jouw eigen beleid kunt afzetten tegen het Convenant en HNN. De checklist is eenvoudig te gebruiken om:

  • Belangrijke indicatoren te vergelijken.
  • Een duidelijk overzicht te krijgen van de overeenkomsten en verschillen.
  • Tot een goed advies te komen over het tekenen van het convenant.

Deze checklist is tot stand gekomen door het traject dat we recentelijk hebben doorlopen met de gemeente Almere. Daaruit hebben we geleerd dat het ondertekenen van het convenant bijdraagt aan duurzaam beleid zelfs als je al een duurzaam beleid hebt ontwikkeld. Omdat het onder andere een gelijk speelveld creëert.

Dus ga zelf aan de slag met deze handige checklist, die alle lessen bundelt die we hebben geleerd tijdens het samenwerkingsproject met de gemeente Almere, en ontdek waar voor jou de kansen en mogelijkheden liggen! 

Ontvang de checklist

* indicates required

Heb je hulp nodig bij de checklist, wil je samenwerken of heb je gewoon een vraag? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek! 

Meer weten?

RosaLR
Rosa
Kip
Projectmanager
0655100709
rosa@c-creators.org

Gerelateerd