Cirkelstad
en C-creators

Cirkelstad is een platform voor publieke en private koplopers in de circulaire bouw.  Als partners richten we ons samen op het versnellen van de transitie naar een circulair gebouwde omgeving.

Wat is Cirkelstad?

Cirkelstad streeft naar steden zonder afval, zonder uitval. Met ruim 250 partners in heel Nederland richt de coöperatie zich op het versnellen van de transitie naar een circulaire bouweconomie door te inspireren, activeren en implementeren. C-creators ondersteunt deze beweging van weten naar doen. Zo zijn we bijvoorbeeld trekker van verschillende Cirkelstad-community’s

 

Als partner van C-creators krijg je automatisch toegang tot alle activiteiten binnen onze groepen én alle andere regionale en themacommunity’s van Cirkelstad.

'We delen onze kennis met heel Nederland. Onvoorwaardelijk.'

C-creators als spinner voor Cirkelstad

C-creators staat voor onvoorwaardelijke kennisdeling. Alle lessen die we leren in onze projecten en community’s delen we met onze partners. Hoe meer partijen zich aansluiten, hoe meer kennis er beschikbaar komt en uitgewissel wordt.

Wij zijn aanjager voor de community’s Cirkelstad Alkmaar,  Cirkelstad MRA, Cirkelstad Gebiedsontwikkeling en Cirkelstad Biobased. Je vindt hier alles over onze community’s.

 

Meer weten over het partnerprogramma?