Circulair aan de slag in de community’s van C-creators

Circulaire ambities voor het nieuwe jaar? Je weet wat ze zeggen: samen kom je verder. Daarom trekken we vanuit C-creators verschillende Cirkelstad-community’s waar gelijkgestemden aan de slag gaan met gedeelde plannen, uitdagingen en ambities. Je kan je aansluiten op regionaal niveau (dus ook bij community’s buiten je eigen regio) of op thema-niveau. Doe ook mee en schrijf je direct in voor een vliegende start vanaf 1 januari!

Cirkelstad Alkmaar
Van inspiratie naar implementatie

Dat is de insteek van de community Cirkelstad Alkmaar: van inspiratie naar implementatie. Want in 2024 gaan we écht aan de slag. In Cirkelstad Alkmaar hebben we de afgelopen jaren de kennis en kunde opgebouwd om grote circulaire stappen te zetten, zowel in de stad als in de omliggende regio. Nu zijn we aan zet om deze nog gerichter in de praktijk te brengen. Met elkaar.
 
Aanmelden
Aanmelden voor partners van Cirkelstad: klik hier.
Nog geen partner van Cirkelstad? Klik hier.

Meer informatie

Vragen of meer weten? Neem contact op met Merel Stolker via merel@c-creators.org.

Cirkelstad MRA
De overkoepelende community voor Cirkelsteden in de Metropoolregio Amsterdam

Van Amsterdam tot Zaanstad: dit is dé regio-community voor alle Cirkelstadpartners in de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Elk jaar organiseren we 6 bijeenkomsten in onder andere Purmerend, Almere, Amsterdam en Zaanstad. Elke bijeenkomst staat in het teken van een nieuw thema, waarbij we aan de slag gaan met hulpvragen en casussen van onze deelnemers.

Zo behandelen we thema’s als houtbouw, circulaire gebiedsontwikkeling, circulair renoveren, woningcorporaties, het Convenant Toekomstbestendig Bouwen en Het Nieuwe Normaal. 

Wil jij jouw kennis op circulariteit ook verbreden én heb je behoefte aan kennisdeling met leden van de verschillende Cirkelsteden in de MRA? Schrijf je dan nu in voor een van de aangesloten Cirkelsteden (hierboven genoemd) en draai automatisch mee met het volledige MRA-programma.

Aanmelden
Aanmelden voor partners van Cirkelstad: klik hier.
Nog geen partner van Cirkelstad? Klik hier.

Meer informatie
Vragen of meer weten? Neem contact op met Wouter van Twillert via wouter@c-creators.org.

Cirkelstad Biobased
Blijf op de hoogte op het gebied van houtbouw en biobased materialen

In deze community blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van houtbouw en biobased isolatiematerialen. Binnen Cirkelstad Biobased is aandacht voor de businesscase van houtbouwprojecten.

Zo brengen we via de Locatiemonitor (zie beeld) alle gerealiseerde houtbouwprojecten in kaart. Dit overzicht wordt jaarlijks bijgewerkt. Vanuit het CircuLaw-traject wordt de laatste stimulerende wet- en regelgeving gedeeld op het gebied van houtbouw. En als lid van Cirkelstad Biobased heb je direct toegang tot al onze kennisbijeenkomsten en markt- en innovatiedagen. 

Dus, is jouw organisatie bezig met houtbouw en/of biobased isolatiematerialen en wil je op de hoogte blijven en inspiratie opdoen? Meld je dan aan voor Cirkelstad Biobased.

Aanmelden

Aanmelden voor partners van Cirkelstad: klik hier.
Nog geen partner van Cirkelstad? Klik hier.

Meer informatie
Vragen of meer weten? Neem contact op met Rosa Kip via rosa@c-creators.org.

Cirkelstad Gebiedsontwikkeling
Aan de slag met interventies in de openbare ruimte en een integrale aanpak voor complexe opgaven

Er loopt van alles in het kader van gebiedsontwikkeling in Nederland. Groot, klein, regionaal en lokaal. Wat omvat nou circulaire gebiedsontwikkeling? Circulariteit bestaat in verschillende fases, maten en groottes en is essentieel om kringlopen te sluiten op gebouw- en gebiedsniveau.

Wil jij weten welke circulaire interventies je in de openbare ruimte kan doen? Heb je een lopend initiatief om stakeholders vroeg in het proces om de tafel te krijgen? Ben je bezig met het integraal aanvliegen van complexe opgaven en wil je daarover sparren? Sluit je dan aan bij Cirkelstad Gebiedsontwikkeling.

Aanmelden

Aanmelden voor partners van Cirkelstad: klik hier.
Nog geen partner van Cirkelstad? Klik hier.

Meer informatie
Vragen of meer weten? Neem contact op met Vera van Maaren via vera@c-creators.org.

Meer weten?

wouter
Wouter
van Twillert
Directeur
wouter@c-creators.org

Gerelateerd