Daten met de Keten

Natuurlijk konden we ons 5-jarige jubileum niet zonder feestje aan ons voorbij laten gaan. We vierden het in C-Bèta, de plek waar het voor ons ooit begon. Op 10 november gingen we daten met de keten. Met vlinders in onze buik kijken we terug op een geslaagd evenement. Lees en bekijk onze terugblik op deze interactieve middag!

 

Wat we leerden deze dag:

  • Wees bewust van jouw (veranderende) rol in de keten
  • Draag risico’s samen en (ver)deel verantwoordelijkheden
  • Stel een heldere visie op om alle stakeholders mee te krijgen

Kennisdocument Daten met de Keten

Met meer dan 20 sprekers en 5 exposanten kun je helaas nooit álles meekrijgen. Daarom hebben we samen met Visueel Veldwerk een interactief kennisdocument opgesteld waarmee je door de hele keten kunt klikken. Per fase lees je de drie belangrijkste lessen van de sprekers. Zo maken we de cirkel weer rond! Klik op de afbeelding om het document te openen.

Aftermovie

We hebben gedatet, gematcht en we hebben elkaar goed leren kennen. Dat zie je zeker terug op onze aftermovie! Nog even nagenieten?

Bekijk de foto's

Nog niet klaar met sfeer proeven? Dankzij de BEELDREDAKTIE hebben we weer een mooi fotoverslag van 10 november.

Koppelaar

We hebben al veel succesvolle matches gezien, en er zijn mooie contacten gelegd! Is er nu bij jou nu de vonk overgeslagen tijdens ons evenement, maar durfde je geen contact te leggen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar vera@c-creators.org, dan gaan wij voor je op zoek. 

Meer weten?

Vera-van-maaren
Vera
van Maaren
Projectmanager
vera@c-creators.org

Gerelateerd