Bijeenkomst #3 Cirkelstad Community MRA | van HNN tot Biobased Isoleren

17 juni 2024

Nu 2024 is aangebroken, gaat Cirkelstad door in een nieuwe vorm. De welbekende Community of Practice bijeenkomsten in aparte Cirkelsteden maken plaats voor de Community MRA, waarbij alle Cirkelstad leden uit de MRA bij elkaar komen. Zo wordt het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden, wat mogelijkheden biedt voor kennisdeling en mogelijke nieuwe samenwerkingspartners. 

Bijeenkomst #3 | van Houtbouw tot Biobased Isoleren

Voor de derde bijeenkomst op maandag 17 juni zijn we met de Cirkelstad-partners uit de MRA te gast in de Raadzaal van de gemeente Zaanstad. Onder het genot van een lekker broodje gaan we met elkaar in gesprek over de thema’s Biobased Isoleren en Het Nieuwe Normaal.

⇨ Yenal Çevik (afdelingshoofd projectmanagement) opent de bijeenkomst met een welkomstwoord en vertelt hoe duurzaamheid van start gaat in de besluitvorming en hoe de strategische opgave duurzaamheid zich voor Zaanse procesmanagers doorvertaalt in de bouwopgave.

⇨ Femke Nagel (Programmamanager duurzaamheid gemeente Zaanstad) vertelt over de Zaanse visie op Het Nieuwe Normaal, hoe Zaanstad stuurt op houtbouw en hoe we als gemeente leren van onze meest duurzame projecten.

⇨ Imme Groet (Building Balance) sluit aan om te vertellen over biobased isoleren vanuit Building Balance en welke rol gemeentes kunnen spelen bij het stimuleren van biobased isolatiematerialen.

⇨ Niels Franssen (Brink, Cirkelstad-spinner regio-Community Eindhoven) neemt ons in vogelvlucht mee door Het Nieuwe Normaal en geeft een inkijkje in hoe de gemeente Eindhoven Het Nieuwe Normaal implementeert.

Wil je erbij zijn?

Werk je bij een gemeente en wil je meer weten over de Zaanse voorbeeldprojecten? Ben je benieuwd hoe je als gemeente kunt inzetten op biobased isoleren? Of hoe je Het Nieuwe Normaal in de praktijk kunt toepassen? 

Als je nog niet lid bent van de community MRA, ben je ook van harte welkom. We nemen contact met je op om ervoor te zorgen dat je dat wél wordt.

We kijken ernaar uit jullie maandag 17 juni te mogen ontvangen! We starten om 11:00 en het programma duurt tot 13:00.

Andere events

Hier vind je meer activiteiten waarmee we verbinden, activeren en  inspireren. Je bent van harte welkom!