Jaarevenement 2023: Changing the Game

16 november 2023

Ondanks dat de nieuwste tools, innovaties en kennis over circulaire bouw beschikbaar zijn, staat de circulaire transitie bij veel organisaties nog in de kinderschoenen. Het is tijd voor radicale verandering richting een duurzame samenleving (Drift). Maar je weet wat ze zeggen: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Een nieuw circulair evenwicht vraagt om het opschudden van de vastgeroeste lineaire status quo. Hoe kunnen we niet alleen anders denken, maar ook anders doen om tot een duurzame, leefbare en circulaire toekomst te komen? Dat is het gespreksonderwerp van het jaarevent van C-creators dat dit jaar in het teken staat van: Changing the Game

Ontdek samen met ons hoe we de spelregels van beleid, bouwprojecten en organisaties over de hele bouwketen kunnen veranderen om de transitie naar een circulair gebouwde omgeving te versnellen. Doe je mee?

Aanmelden kan hier!

Keynotespreker: Nick van Breda

In lijn met het thema, wordt de dag geopend door Nick van Breda, een échte change- en gamemaker. Nick is een ondernemer die andere ondernemers helpt om echte changemakers te worden die een grote sociale impact maken. Door middel van serious games creëert hij volwassen speeltuinen, waarin deelnemers op een speelse manier een duurzame leefomgeving kunnen inrichten. Ook is hij als gastdocent verbonden aan de Academie voor Duurzaam Gebouwde Omgeving van Avans Hogeschool. Hij vertelt ons hoe spellen een manier zijn om de transitie naar een duurzamere wereld mogelijk te maken. 

Zijn advies? Zet je gamer mindset aan en ga van start met samenwerken in hackathons en innovatiesprints over gezamenlijke vraagstukken. 

Voor wie is dit event interessant?

Ontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, ontwerpers, gemeentes, demonteurs, oogsters en slopers, adviseurs, investeerders.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden kan hier. Vrienden en collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen zich via dezelfde weg registreren. Toegang tot het event is kosteloos.

Datum: donderdag 16 november 2023
Tijd: 13.30-17.30 uur (met aansluitende borrel)
Locatie: A Lab, Overhoeksplein 2 in Amsterdam

Andere events

Hier vind je meer activiteiten waarmee we verbinden, activeren en  inspireren. Je bent van harte welkom!