Eindejaarsbijeenkomst transitie circulaire bouw Alkmaar

30 november 2023

credits illustratie: Hanneke van der Velden

Hoe kunnen Alkmaarse bouwbedrijven de transitie naar circulaire bouw samen versnellen? Dát is het thema van de Eindejaarsbijeenkomst circulaire bouw op donderdag 30 november die Cirkelstad organiseert in samenwerking met Gemeente Alkmaar. Samen heffen we het glas op verbinding en samenwerking tussen Alkmaarse bouwbedrijven 🥂

TranCiBo onderzoeker Mart van Uden van de TU Delft duikt met ons de diepte in en vertelt ons over hoe de transitie naar circulaire bouw bepaald wordt door gedrag en interacties tussen verschillende organisaties en praktijken. Ook bouwaannemer Paul Vlaar van Ooijevaar | bevlogen bouwers neemt ons mee in zijn circulaire ambitie, hoe zijn rol als bouw aannemer is veranderd in de transitie naar circulair en bespreekt een aantal ambitieuze projecten.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we de dialoog aan en verkennen we samen hoe veranderingen in gedrag en samenwerking tussen bouwpartners een circulair resultaat in projecten kunnen stimuleren.
 
Iedereen is welkom! Dé uitgelezen kans dus om die ene Alkmaarse bouwpartner mee te nemen met weinig ervaring in circulaire bouw en daarom toch kiest voor de veilige traditionele aanpak. Of juist een Alkmaarse bouwpartner met wie je van plan bent samen een circulair project op te starten. Met welke Alkmaarse bouwpartner proost jij op nieuwe samenwerkingen in 2024?

Datum: 30 november 2023

Tijd: 14:30-17:00 uur (borrel tot 18:00 uur)

Locatie: TAQA Theater de Vest, Alkmaar

Aanmelden en meer informatie

Je kan je hier aanmelden. Meer weten? Neem dan contact op met spinner Merel Stolker via merel@c-creators.org

Andere events

Hier vind je meer activiteiten waarmee we verbinden, activeren en  inspireren. Je bent van harte welkom!