Jaarevent C-creators 2024

14 november 2024

Bij C-creators streven we ernaar de bouwsector volledig circulair te maken. Een zelfvoorzienende leefomgeving waarin al haar bewoners in harmonie samenleven en waar alle kringlopen gesloten worden. Klinkt mooi, maar hoe kunnen we dit doen?

Wij helpen deze toekomst haalbaar en toegankelijk te maken door ons te richten op praktische toepassingen en ondersteuning binnen organisaties. Als stichting verbinden wij mensen en delen we kennis. Samen met onze partners gaan we actief aan de slag en dagen we elkaar uit om dat extra stapje te zetten. De waardevolle kennis en ervaring die we samen opdoen, delen we graag met jou!

Jaarevent 2024

Elk jaar organiseren we een inspirerend evenement waar de bouwsector samenkomt om kennis te delen en creativiteit te stimuleren. Dit jaar vindt ons event plaats op donderdag 14 november 2024 in Amsterdam. Gedurende deze dag krijg je de kans om nieuwe inzichten op te doen, praktische tools te ontdekken en deel te nemen aan boeiende workshops. Onze spraakmakende sprekers zullen je voorzien van de inspiratie die je nodig hebt om de transitie naar een circulaire bouweconomie te versnellen.

Zet hem in je agenda! 

Mis deze unieke gelegenheid niet om je netwerk uit te breiden en samen met ons de toekomst van de bouwsector vorm te geven. De exacte invulling, het programma en het thema volgen, maar zet de datum nu vast in je agenda. 

Andere events

Hier vind je meer activiteiten waarmee we verbinden, activeren en  inspireren. Je bent van harte welkom!