Workshop circulaire gebiedsontwikkeling

10 oktober 2023

In samenwerking met de Gemeente Purmerend organiseren we op 10 oktober 2023 een workshop over circulaire gebiedsontwikkeling tijdens de Week van Duurzaamheid Purmerend. Tijdens deze interactieve middag gaan we in gesprek over de betekenis van circulariteit en de uitdagingen en kansen voor de toepassing hiervan in Purmerendse transformatiegebieden.

Stel je eens voor: een zelfvoorzienend gebied met een gezonde leefomgeving, waarbij energie, materialen en water eindeloos kunnen worden hergebruikt. Dat is het doel van circulaire gebiedsontwikkeling.

Dat klinkt mooi – maar wat betekent dit voor de stakeholders van de gemeente Purmerend? Aan de hand van bevindingen uit interviews krijgen we een kijkje in de wereld van verschillende belanghebbenden. 

Samen gaan we in gesprek over hun ambities en behoeften voor circulaire gebiedsontwikkeling in Purmerend. Zo verkennen we aan de hand van voorbeelden en praktische handvatten de belemmeringen en kansen voor de stad.

Wil jij als Purmerendse ambtenaar, ontwikkelaar, intiatiefnemer, aannemer of bewoner ook meedenken over de toekomst van de stad?

Je meldt je hier aan voor deelname aan de workshop.

🗓️   10 oktober 2023 van 13.00-16.00 uur
📍   De Markthal, Koemarkt 52 in Purmerend

 

Beeld: Gemeente Purmerend

Andere events

Hier vind je meer activiteiten waarmee we verbinden, activeren en  inspireren. Je bent van harte welkom!

No upcoming events found.