Het Nieuwe Normaal, de Zuid-Hollandse Standaard

Cirkelstad Zuid-Holland zoekt nieuwe deelnemers leertraject HNN

Cirkelstad en C-creators zijn op zoek naar nieuwe deelnemers voor het leertraject “Het Nieuwe Normaal”. Meld je uiterlijk 15 maart 2024 aan via het online formulier in de flyer.

Ben jij werkzaam bij een gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar, architect of aannemer in de regio Zuid-Holland? En wil jij graag “Het Nieuwe Normaal” toepassen in de praktijk? Dan is dit traject speciaal voor jou. “Het Nieuwe Normaal” (HNN) ondersteunt je op verschillende niveaus om de circulaire ambitie van jouw project of organisatie te implementeren. Of het nu gaat om visie, beleid, strategie, ontwerp of uitvoering, dit programma biedt concrete stappen en toepasbare kennis.

In het kort:

 • Breng circulair bouwen tot leven in vijf innovatieve sessies
 • Werk met praktische maatregelen in elke sessie.
 • Leer van en met elkaar in een groep van maximaal 15 deelnemers
 • Ontmoet gelijkgestemden, zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers
 • Voldoende ruimte om kennis en informatie te delen en te groeien

Download de flyer en meld je aan.

In het voorjaar van 2023 startten Cirkelstad en C-creators Het Nieuwe Normaal, de Zuid-Hollandse Standaard. In samenwerking met de provincie Zuid-Holland maken we zo Het Nieuwe Normaal (HNN) de standaard in de gebouwde omgeving. Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers hebben we een programma opgesteld waarmee we de implementatie van HNN bevorderen. Doe je ook mee?

Over het programma

Het 3-jarig programma geeft invulling aan het plan van de provincie om biobased bouwen te versnellen: dit is een van de manieren om de KPI’s uit HNN te realiseren. We werken middels 3 actielijnen aan de implementatie van HNN in Zuid-Holland:

 1. Inspireren 
  Weet je nog niet wat Het Nieuwe Normaal inhoudt? Of wat de mogelijkheden ervan zijn? Word dan lid van Cirkelstad en doe mee met de lijn Inspireren. In nauwe samenwerking met Thirza Monster, spinner van Cirkelstad Zuid-Holland, organiseren we kennissessies, matchmaking-bijeenkomsten en excursies. We willen zo veel mogelijk organisaties kennis laten maken met HNN!
 2. Activeren 
  Organisaties met (basis)kennis over HNN krijgen de kans om evaluaties van projecten te doen. Zo krijg je inzicht in hoe jouw organisatie presteert op de indicatoren van HNN en welke stappen je kan nemen om te verbeteren. Dit kan in de vorm van een losse projectevaluatie of door deelname aan een leertraject. In een leertraject leer je samen met 8-12 deelnemers over HNN, de geleerde lessen van jouw én andere projecten en krijg je inzicht in welke vervolgstappen je kan zetten.
 3. Implementeren 
  Ben je al langer bezig met HNN en toe aan de volgende stap? Via de implementatielijn helpen we je met het toepassen van HNN op jouw project, vanaf de beginfase of bij de implementatie in jouw (lijn)organisatie. Je krijgt de mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding én we leveren tools waarmee je zelf aan de slag kan. 
Meer weten of ook meedoen? Neem contact op met programmaleider Fien Peters via fien@c-creators.org.

Meer weten?

fien
Fien
Peters
Programmaleider Het Nieuwe Normaal, de Zuid-Hollandse Standaard
fien@c-creators.org

Gerelateerd