Kennissessie Circulair Inkopen

7 april 2022

Op 7 april organiseren wij samen met Flux Partners een kennissessie over circulair inkopen. Tijdens deze middag zullen we met verschillende spelers uit de markt reflecteren op een aantal voorbeeldcases op het gebied van circulair uitvragen, tenderen en realiseren. Op deze manier maken we het daadwerkelijk tastbaar. Het doel van deze sessie is kennisuitwisseling tussen de verschillende aanwezige partijen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Hilde Koopmans, Janneke Koppendraaier, Anies Langenrak – Flux Partners: uitleg aanpak Flux, rol in keten en circulariteit
  • Valerie Decker – Gemeente Amsterdam: circulair tenderen met voorbeeld De Koffiefabriek
  • BAM – Bajeskwartier: Wat blijft er overeind van circulaire initiatieven uit inkoop en tenderfase,cCirculaire uitdagingen in de realisatiefase
  • Carolien Vlaar – REBORN: Uitleg strategie en vastgoedontwikkeling op een circulaire manier

Flux Partners is expert in duurzame inkoopstrategieën en tenders in de bouw, zowel B&U, GWW en energiesector. Zij doen dit op het gebied van klimaat, milieu en circulaire economie, op zowel kwalitatieve als kwantitatieve manier.

Bij veel verschillende partijen heeft Flux Partners hun ervaring en kennis al toe mogen passen, zoals Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam, Vattenfall en bij aannemers als Strukton, BAM, Heijmans en VolkerWessels. Door ervaring met het bouwproces vanuit verschillende perspectieven, kan Flux Partners helpen in het gehele proces van een duurzame organisatiestrategie naar duurzame inkoop en tenderen.  


Datum: 7 april 2022.
Eindresultaat: “lessons learned” in factsheet
Waar:  Flux Partners, Diemerhof 42, 1112 XN Diemen
Kosten: GeenAndere events

Hier vind je meer activiteiten waarmee we verbinden, activeren en  inspireren. Je bent van harte welkom!

No upcoming events found.