Onze 3000e volger op LinkedIn

Natuurlijk werken we hard aan ons netwerk hier bij C-creators. Alleen zo kunnen we echt de circulaire bouweconomie versnellen! We zijn daarom extra trots dat deze week onze 3000e volger zich aandiende op LinkedIn. Tijd om even kennis te maken: wie is onze 3000volger en wat verwacht-ie eigenlijk van ons?

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Thorsten Roobeek, senior beleidsmedewerker bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Welke rol speelt circulariteit in je werkzaamheden?

Een zeer grote rol! Ik hou me bezig met het Europees industriebeleid. Een groot deel hierover gaat ook over verduurzamen: er moet CO2 worden gereduceerd en er moet anders worden omgegaan met grondstoffen. Het is, zeker op Europees niveau, belangrijk dat we gaan kijken hoe we grondstoffen zoals koper, lithium en kobalt binnen Europa goed inzetten voor hernieuwbare energie, zonder dat we een grote afhankelijkheid creëren van landen buiten de EU.

Hoe komt het dat je ons op LinkedIn bent gaan volgen?

Uit persoonlijke interesse volg ik verschillende organisaties die zich bezig houden met bouw en architectuur. Ik wil graag op de hoogte blijven van innovaties op het gebied van circulair bouwen. Daarom ben ik jullie gaan volgen, jullie zijn een platform dat kennis ophaalt uit de keten.

Welke vragen heb jij over circulair bouwen die je graag door ons beantwoord zou willen zien?

Ik wil zou graag meer best practices willen terugzien: hoe worden zaken nu aangepakt, al dan niet buiten Nederland? Wat hebben mensen al geleerd in de praktijk en hoe kunnen we dat hier in de metropoolregio Amsterdam inzetten? Oplossingen liggen soms vlak voor je neus, en toch kennen mensen ze niet. Ik denk dat jullie een grote rol kunnen spelen in het breder delen van die kennis in de markt.

Wat verwacht je van onze bijdragen op LinkedIn in de toekomst?

Ik verwacht nog veel meer inspirerende succesverhalen van wat er wel al kan. En daarnaast natuurlijk toffe evenementen en veel inspiratie.

Meer weten?

Nadine-verhoeven
Nadine
Verhoeven
Marketing en communicatiemanager
nadine@c-creators.org

Gerelateerd