#

Lincolnpark


'Dé circulaire wijk van de toekomst'. 800 woningen inclusief bijbehorende parkeer-, logistieke en onderwijsvoorzieningen als circulair-educatieve wijk, in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Verkadebuurt


C-creators ondersteunt de gemeente Zaanstad deze buurt met zo hoog mogelijke circulaire ambities uit te vragen inclusief veel ruimte voor groen-blauwe structuren in de wijk.

Lees meer
#

Bajeskwartier


De Bijlmerbajes is in 2016 gesloten en te koop gezet door Rijksvastgoedbedrijf. Een consortium met onder meer BAM en AM heeft het terrein gekocht waar 1350 woningen ontwikkeld gaan worden.

Lees meer
#

Achtersluispolder


Transformatie van een bedrijventerrein naar intensief woon-werkgebied dat Zuid-Zaandam met Amsterdam verbindt. Aansluitend op de Zaanse historie en woonvraag. Opdrachtgever: Gemeente Zaanstad.

Lees meer
#

Circulaire school


'De Kameleon, pilot-project voor een circulaire stempelschool'. Circulaire integratie van sloop, transformatie en nieuwbouw in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Breman


'Circulaire installaties'. Ontwikkeling van een nieuw circulair bedrijfsmodel in opdracht van Breman.

Lees meer
#

Innovatielab Schiphol


'Een groeiend en krimpend werkgebouw'. Flexible Working Space bestaande uit werkhal en kleinschalige, flexibele kantoorunits als testlab voor processen op de luchthaven, in opdracht voor Schiphol Groep.

Lees meer
#

Flexoffice


'Een flexibel en tijdelijk kantoorgebouw'. Borging van aanpassingsvermogen en waardecreatie bij de ontwikkeling van een kantoorgebouw, in opdracht van Schiphol Groep.

Lees meer
#

Cruquiusmuseum


Haarlemmermeermuseum De Cruquius, een circulaire uitbreiding van het monumentale stoomgemaal.

Lees meer
#

Hoofdvaartcollege


Gemeente Haarlemmermeer heeft de ambitie de transitie naar de circulaire economie te versnellen. In dit traject vormen de scholen binnen de gemeente een belangrijk onderdeel.

Lees meer

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!