#

Achtersluispolder


Transformatie van een bedrijventerrein naar intensief woon-werkgebied dat Zuid-Zaandam met Amsterdam verbindt. Aansluitend op de Zaanse historie en woonvraag. Opdrachtgever: Gemeente Zaanstad.

Lees meer
#

Bajeskwartier


De Bijlmerbajes is in 2016 gesloten en te koop gezet door Rijksvastgoedbedrijf. Een consortium met onder meer BAM en AM heeft het terrein gekocht waar 1350 woningen ontwikkeld gaan worden.

Lees meer
#

Berg en Bosch


Bedrijventerrein Berg en Bosch omvat drieëndertig hectare terrein en ligt midden in de bossen. Gemeente De Bilt, provincie Utrecht en beheerder Cushman & Wakefield willen onderzoeken wat de transitie naar een circulaire economie kan betekenen voor het terrein.

Lees meer
#

Circulaire school Kameleon


'De Kameleon, pilot-project voor een circulaire stempelschool'. Circulaire integratie van sloop, transformatie en nieuwbouw in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Circulaire werklocaties


C-creators en Akro Consult begeleiden het praktijkprogramma Circulaire Werklocaties van SADC en SKBN.

Lees meer
#

Cruquiusmuseum


Haarlemmermeermuseum De Cruquius, een circulaire uitbreiding van het monumentale stoomgemaal.

Lees meer
#

Festivals Gemeente Amsterdam


Hoe kunnen de reststromen van Amsterdamse festivals optimaal gebruikt worden, een vraag van de gemeente Amsterdam.

Lees meer
#

Handboek Provincie Noord-Holland


We ontwikkelen een handboek circulair renoveren van woningcorporatiebezit.

Lees meer
#

Hoofdvaartcollege


Gemeente Haarlemmermeer heeft de ambitie de transitie naar de circulaire economie te versnellen. In dit traject vormen de scholen binnen de gemeente een belangrijk onderdeel.

Lees meer
#

Hydepark


Circulaire openbare ruimte, gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Koningstein


Koningstein is een gebouw in de gemeente Haarlem. Op dit moment staan meerdere bouw- en sloopprojecten op de agenda van de gemeente, de wens is om dit soort gebouwen zo circulair mogelijk te slopen en/of hergebruiken.

Lees meer
#

Lincolnpark


'Dé circulaire wijk van de toekomst'. 800 woningen inclusief bijbehorende parkeer-, logistieke en onderwijsvoorzieningen als circulair-educatieve wijk, in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Lisserbroek Noord


Bij Lisserbroek Noord is de ambitie om een toekomstbestendige en sociaal duurzame wijk te realiseren van rond de 1000 woningen. Samen met partners die zowel ambitie als mogelijkheden hebben om aan de slag te gaan moet een toonbeeld van duurzame gebiedsontwikkeling worden gecreëerd.

Lees meer
#

Mastertrack Haarlemmermeer


Een circulaire mastertrack voor grond- en vastgoedzaken van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer
#

Meerwijk


Hoe kan je een wijkrenovatie zo circulair mogelijk uitvoeren? Meerwijk, een stadsdeel van Haarlem uit de jaren '70 gaat ondergrondse infra en de openbare ruimte aanpassen aan de eisen van nu.

Lees meer
#

Pre Wonen


Pré Wonen is een woningcorporatie in de gebieden IJmond en Zuid-Kennemerland. Bij dit project evalueren wij de nieuwbouw van één van de projecten van de Groene Linten. Met deze evaluatie wil Pre Wonen meer inzicht krijgen in de bouwmethodieken die gekozen zijn en hoe circulair deze zijn. Zo ontdekken we ruimte voor verbetering.

Lees meer
#

Royal Flora Holland


Een meer circulair hoofdkantoor.

Lees meer
#

Schagen Groep


De Schagen Groep heeft besloten aan de hand van een concreet project een toolbox van maatregelen op te stellen voor de integrale renovatie van grondgebonden woningen.

Lees meer
#

Schiphol Innovatielab


'Een groeiend en krimpend werkgebouw'. Flexible Working Space bestaande uit werkhal en kleinschalige, flexibele kantoorunits als testlab voor processen op de luchthaven, in opdracht voor Schiphol Groep.

Lees meer
#

Schiphol | Handleiding & Privium VIP Lounge


De circulaire lat steeds hoger leggen, intern en bij projecten. We werkten aan een handleiding en nieuwe lounge.

Lees meer
#

Slachthuisterrein


In Haarlem ligt een historisch terrein, het voormalig Slachthuis. BPD en DeNijs gaan deze locatie transformeren met monumentale gebouwen én geplande nieuwbouw waar wonen en werken naast elkaar bestaan.

Lees meer
#

Stationsgebied Hilversum


Lees meer
#

Waarderpolder


Circulaire gronduitgifte van het bedrijventerrein Waarderpolder, in de gemeente Haarlem. Aan de nog uit te geven kavels door de gemeente worden circulaire en duurzame eisen gesteld, die passen bij de ambities van de gemeente Haarlem.

Lees meer
#

Woningcorporaties


Op weg naar een Circulaire Stad - renovatie en transformatie van corporatie-bezit. C-creators begeleidt het proces en legt de circulaire lat hoog.

Lees meer
#

Regionaal Programma Cirkelstad


Samenwerking met marktpartijen, overheden en corporaties op het thema Circulaire Woningbouw in een 3-jarig programma, een initiatief van Cirkelstad, Metropoolregio Amsterdam en C-creators.

Lees meer

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!