Jubileum Bouwevenement

10 november 2022

Circulair ontwikkelen, bouwen en renoveren? Dat doe je samen! Op 10 november boden wij een podium voor de volledige circulaire bouwketen in de metropoolregio Amsterdam.

Dit najaar bestaat C-creators alweer 5 jaar en dat vieren we in Hoofddorp in C-bèta, de plek waar het voor ons ooit begon. Op deze interactieve middag gaan we ‘daten met de keten’!

 

Locatie

We zien elkaar op C-Bèta in Hoofddorp. Kom je met het OV? Dat juichen we alleen maar toe! Op station Hoofddorp kun je met een OV-fiets makkelijk en snel bij onze locatie komen. Kom je toch met de auto? Neem de oprit van Rijnlanderweg 916 en volg het bord naar de parkeerplaats.

 

Planning

De inloop start om 14.00 uur. Bij binnenkomst ontvang je jouw routekaart voor de dag. Wil je een bepaalde spreker echt niet missen? Geef dit dan aan bij binnenkomst! Wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Om 14.30 uur beginnen we met het welkomstwoord en de plenaire opening met Guido BraamArthur van DijkMart Pfeiffer en Rutger Büch. Daarna volg je je route door de keten via verschillende sprekers en maak je kennis met allerlei praktische lessen voor de circulaire bouw.

Vanaf 17.20 uur starten we de borrel in onze expositieruimte met NebestWoW-house, B-next, Bram de Vos en Groene Bouwmaterialen.

Programma

Terugkijken op 5 jaar C-creators

We blikken terug met de oprichters van het eerste uur op de hoogtepunten, dieptepunten en leermomenten van 5 jaar C-creators. Kortom: een mooie middag voor verdieping, verwondering, en natuurlijk verbinding.

Andere events

Hier vind je meer activiteiten waarmee we verbinden, activeren en  inspireren. Je bent van harte welkom!