Wouter van Twillert gaat C-creators verlaten

Met ingang van 1 mei verlaat Wouter van Twillert onze stichting. Wouter zijn visie en inzet vormden de start van onze stichting C-creators. De afgelopen zeven jaar heeft Wouter vol passie en toewijding bijgedragen aan het versnellen van de transitie van de circulaire bouweconomie. Door zijn betrokkenheid, visie en ambitie heeft C-creators zich gevormd en hebben we impact kunnen maken. 

Het voelt voor Wouter nu als een goed moment om de organisatie te verlaten. En het team beschikt nu over kennis en een groot netwerk voor een nieuwe fase. Wouter zal zich bij Kyden vol nieuwe energie blijven inzetten voor de duurzame transitie.

We bedanken  Wouter voor zijn inzet en betrokkenheid. We zullen hem missen en vol enthousiasme voortbouwen op wat door hem is neergezet. Uiteraard  blijven we streven naar een toekomst waar circulair bouwen de norm is, en ons vol energie inzetten om deze transitie te versnellen. 

We kijken met optimisme naar de toekomst, want we beginnen een nieuw hoofdstuk. Vanaf 1 mei zal een nieuw driekoppig bestuur, bestaande uit Fien Peters, Merel Stolker en Liesbeth Willemsen zijn taken overnemen. Hun enthousiasme, betrokkenheid en expertise beloven een nieuwe golf van innovatie en groei voor C-creators.

Het vertrek van Wouter markeert voor de Raad van Toezicht de volgende fase van C-creators in de bijdrage aan de transitie naar een circulaire bouweconomie.

“Wij zijn Wouter zeer dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid bij C-creators. Dankzij zijn bijdrage heeft de organisatie zich in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot de transitieversnellers die ze nu voor de sector zijn. Omdat Wouter ons al in een vroegtijdig stadium heeft geïnformeerd over zijn voorgenomen vertrek, hebben Fien, Liesbeth en Merel zich op een zorgvuldige manier kunnen voorbereiden op zijn opvolging. Wij hebben daarom alle vertrouwen dat zij als nieuw bestuur de ambities van C-creators in de komende jaren verder vorm en inhoud gaan geven”, aldus Ard van Berkel van de Raad van Toezicht.

Namens het hele team van C-creators en de Raad van Toezicht, bedanken we Wouter voor zijn leiderschap en toewijding, en wensen we hem het allerbeste in zijn toekomstige werkzaamheden.

Wouter schreef een persoonlijke brief rond zijn vertrek die we graag met je delen.

Met enthousiaste groeten,

Team C-creators 

Liesbeth Willemsen
Mieke Oosterlee
Monique Hoed
Jelle Buikema
Merel Stolker
Vera van Maaren
Rosa Kip
Fien Peters
Suda Polwatte Gedera
Jan Visser 

Raad van Toezicht 

Ard van Berkel, Rabobank regio Schiphol
Arno Jansen, SADC
Rob van Daal, gemeente Haarlemmermeer

Meer weten?

Scherm­afbeelding 2024-04-25 om 09.55.45
Jan
Visser
Manager Communicatie
0648788977
jan@c-creators.org

Gerelateerd