accelerators of the circular built environment

Let's economize

nooit te oud om te leren, dat is ons motto

Agenda

#

Jaarevent CB'23


Platform CB'23Platform CB'23 nodigt jou graag uit voor haar jaarevent op donderdag 30 juni in het NBC in Nieuwegein. De actieteams Meten van circulariteit, Paspoorten voor de bouw en Toekomstig hergebruik lichten dan hun definitieve leidraden toe; het resultaat van een jaar hard werken. We vertellen daarnaast hoe we toewerken naar 2023, een belangrijke mijlpaal van ons platform, en hoe we denken over de periode erna. Hoe geven we vervolg aan lopende trajecten en hoe kun jij daar een bijdrage aan leveren?

Meer weten?
#

Circularity Gap Report: Gebouwde Omgeving Nederland


C-creatorsHoe circulair is de Nederlandse gebouwde omgeving? Sluit op 30 juni online aan bij de lancering van ons Circularity Gap Report voor de gebouwde omgeving in Nederland. Tijdens het event zullen wij verder ingaan op: - Hoe circulair de gebouwde omgeving is in Nederland - Circulaire kansen voor de bouwsector - De gevolgen van circulaire bouw op de arbeidsmarkt - De rol van bedrijven, beleidsmakers, urban planners en vakbonden in de circulaire transitie

Meer weten?
#

Biobased Campus: De grote verbouwing van Nederland


C-creators, Cirkelstad & City DealGa je mee op tour op de Floriade met partners van C-creators en Cirkelstad? Het belooft een inspirerende middag te worden! Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de City Deal. We nodigen graag partners uit ons netwerk uit. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Meer weten?
#

WasteBuild Zero


C-creatorsWasteBuild Zero richt zich op CO2-arme, circulaire en duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving. Hier vind je tastbare, praktische en schaalbare oplossingen zien waarmee je CO2-uitstoot in je volgende project verminderd. Hier moet je bij zijn om geïnspireerd te worden, nieuwe contacten te ontmoeten en business te winnen in de nieuwe circulaire gebouwde omgeving sector. Kun je het je veroorloven om er niet bij te zijn?

Meer weten?
#

Bouwevenement 5-jarig jubileum


C-creatorsOp dit jaarlijks event doen we het altijd nét een beetje anders dan anders. We brengen tastbare voorbeelden over circulair bouwen over de bühne. Een mooie middag voor verdieping, verwondering, en natuurlijk verbinding. Het programma volgt nog, save the date!

Meer weten?

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!