nooit te oud om te leren, dat is ons motto

Agenda

Maandagmiddaglunch, 2-wekelijks


C-creatorsI.v.m. corona organiseren we tijdelijk geen lunches.

#

Jaarlijkse Bouwprogramma-evenement
SAVE THE DATE

#

Week van de Circulaire Economie


MVO NederlandProfessionals organiseren een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Meer weten?
#

Stikstof: als kantelpunt voor verduurzaming


Week van de circulaire economieTijdens de Week van de circulaire economie zal Imme de handreiking Stikstofvrije woningbouw presenteren. Kom je ook? In 2020 hebben Platform31, C-creators en Hedgehog company een Handreiking Stikstofvrije woningbouw gemaakt en in november jl. gepresenteerd. De handreiking is gebaseerd op gesprekken met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, bouwbedrijven, duurzaamheidsprofessionals en daadwerkelijke cases. Inmiddels is er ook een Verrijking, die extra in gaat op de aspecten Differentiatie (relevantie van beleid en maatregelen o.b.v. hoofdkenmerken van een gemeente) en Integrale aanpak (horizontale besluitvorming, aansturing en verantwoording i.p.v. domein-specifiek). In deze sessie lichten we in een uur de hoogtepunten uit de Handreiking en Verrijking toe, waarna er uitgebreid ruimte is voor Q&A. De sessie is vooral bedoeld voor beleidsmedewerkers bij gemeenten; maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Meer weten?
#

Masterclass circulair renoveren


Platform31In samenwerking met Platform31 geeft Merel een masterclass over circulair en klimaatadaptief renoveren. Aan de basis van de masterclass staan de publicatie 'Verduurzamen corporatiewoningen' van Platform31 en het Handboek circulair renoveren van C-creators. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Platform31 (de link hieronder).

Meer weten?

Inspireer meer

weet jij een mooi circulair initiatief? laat het ons weten!